0 Povzetek košarice

Vpiši iskalni niz

Drugi val donacij

Spet nam pomagate pri spoprijemanju z epidemijo in zelo, zelo smo vam hvaležni!

Drugi val donacij

Interexport iz Komende nam je podaril 10 prenosnikov Hp Elite Book 850 za delo na oddelkih s covidom-19, Kolesarski center Grašca, Križe je zaposlene na oddelkih s covidom-19 pocrkljal vitaminskimi napitki Cedevita in Barcaffe kavo, kranjski Proloco trade pa s sladkimi dobrotami Gostinstva Jezeršek. Bartog, Slovenske železnice, Lado Kastelec in Egon Štibilj so nas oskrbeli z 20 celoobraznimi zaščitnimi maskami za delo na oddelkih s covidom-19. Bolniki in njihovi svojci so veseli možnosti, da vzpostavijo stik z novimi tablicami Lenovo, ki nam jih je doniral Staninvest, naši marljivi zaposleni na oddelkih s covidom-19 pa so se razveselili pogostitve z domačimi dobrotami KGZ Sloge Kranj. Mlado pomursko podjetje MES nas je oskrbelo z 2000 troslojnimi zaščitnimi maskami, Lions klub Kranj in Lidl pa sta nas oskrbela s kavo, čaji, čokolado in drugimi dobrotami. Ana Ljubojević in skupina Mali plac za prihodnost sta nas v okviru akcije Malice za heroje Covida pocrkljali z domačim sadjem in sadnimi pijačami, celjska Sendvičarna užitka pa je zunaj sončno, znotraj pa covidno novembrsko soboto popestrila z odličnimi sendviči. Žejni ne bomo - Jamnica Mineralna voda nas je oskrbela s tremi paletami mineralne vode z okusom. Udeleženci Medgeneracijske centra Radolca so nam prinesli domače sladke dobrote in pridelke, primaknili pa so še sočuten objem, iz Medisa pa smo dobili sveže sadje za vse. Za prijetno Miklavževo presenečenje je poskrbel Flegis iz Maribora z zobnimi kremami in ščetkami Curaprox. Orbico nas je razveselil s paleto različnih dobrot, Valba z božično različico vizirjev, Ekipa2 pa s prikupnimi potiskanimi majicami. Lions klub Kranj in Društvo kmečkih žena Kranj sta nas posladkala z domačimi piškoti in kavo, Cargo-partner pa nas je oskrbel s svežim sadjem. Štempihar transport je našemu kardiološkemu oddelku daroval denarna sredstva, Dr. Oetker pa je zaposlene založil s hitro pripravljenimi obroki.

Donacijo v obliki prehrane restavracije Cubis Šenčur prispeva Skupina Ržišnik Perc, ki jo sestavljajo podjetja: Ržišnik Perc d. o. o. (matično podjetje) in hčerinska podjetja Protim Ržišnik Perc d. o. o., Infotim Ržišnik Perc d. o. o., in RP investicije d. o. o. 

Sredi oktobra smo se zelo razveselili štirih monitorjev, ki nam jih posodil Kirurški center Avelana z Otočca in nam tako olajšal napore pri zagotavljanju potrebne opreme za postelje na Oddelku za intenzivno nego in terapijo.

Osebje Klinike Golnik se iskreno zahvaljuje podjetjem, ki nam pomagajo z opremo za čim boljšo oskrbo naših bolnikov in s prijazno pozornostjo razveseljujejo naše požrtvovalne zaposlene.


Nazaj na seznam