0 Povzetek košarice

Vpiši iskalni niz

HVALA DONATORJEM!

Osebje Klinike Golnik se iskreno zahvaljuje podjetjem, ki so v času priprav na epidemijo in tekom nje prispevala denarna sredstva in opremo za čim boljšo oskrbo naših bolnikov ter poskrbela tudi za naše požrtvovalne zaposlene. 

HVALA DONATORJEM!

Gorenjska gradbena družba iz Kranj nam je pravočasno darovala v uporabo dva zabojnika za izolacijo sumov na okužbo s covid-19, LTH Castings Škofja Loka, Domel Holding in Trelleborg denarna sredstva za nakup prenosnega RTG aparata, ljubljanska Ekipa2 denarna sredstva za nakup ventilatorjev za umetno predihavanje in druge nujno potrebne opreme za bolnike s covid-19, podjetje Vasco iz Šenčurja pa naprstne oksimetre za odrasle. Poleg tega smo dobili zalogo sadnih sokov iz Raucha Croatia in energijskih pijač iz Roiss d.o.o., Pr´Fik Apartments iz Visokega in Čarman z Bleda pa so nam ponudili brezplačno uporabo nastanitvenih enot za potrebe naših zaposlenih.

Iz ljubljanskega Leka smo dobili razkužila, celjski ECE nam je poslal 14000 zaščitnih mask, Rolnet iz Blejske Dobrave proteinske ploščice, čokoladke in energijske pijače, Ekolife Natura iz Trzina pa Liposomal Vitamin C za dodatno krepitev imunskega sistema naših zaposlenih. V naslednjih dneh pričakujemo še donacijo zaščitnih mask FFP2 iz Svilanita

Okrog velike noči nas je Magistrat International pocrkljal z zlatimi Lindtovimi zajčki, Covid-19 Sledilnik pa s poticami. Slovenska podružnica Aspen Pharma Ireland je prispevala malice za zdravstveno osebje na covid-19 oddelkih, dr. Oetker pa super kaše za hitro pripravo obrokov. Zalogo zaščitnih FFP2 in kirurških mask smo dopolnili z donacijami Domela, Kolektorja in Elaphe pogonskih tehnologij. Iz zadruge modnih oblikovalk ZOOFA smo prejeli pralne bombažne zaščitne maske, Stillmark pa nas je oskrbel s kremami za roke L´Occitane.  Ob mednarodnem dnevu higiene rok smo od podjetja Kimi prejeli mala razkužila za roke in čokoladice za moč. Prav ob koncu epidemije pa nas je z Nivea kremami razveselil še ljubljanski Beiersdorf.

Hvala, hvala!


Nazaj na seznam