0 Povzetek košarice

Vpiši iskalni niz

Odvzem brisa na COVID-19 - samoplačniško testiranje

Odvzem brisa na COVID-19 - samoplačniško testiranje

Za izključitev okužbe z virusom SARS-CoV-2 (COVID-19) po metodi PCR odvzeme brisov opravljamo izključno za poslovne namene in namen preventivnega testiranja športnikov.

V Kliniki Golnik opravljamo tudi samoplačniške odvzeme brisov za potrditev okužbe z virusom SARS-CoV-2. Za odvzem brisa je potrebno predhodno naročilo in plačilo.

Odvzem brisov za testiranje na COVID-19 poteka od ponedeljka do petka v času 7.15-7.45. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odvzema brisov ne izvajamo. Če želite odvzem brisa naslednji dan, podatke sporočite do 14. ure.

Rezultat testa je na voljo isti dan kot je oseba testirana. Izvid v slovenskem in angleškem jeziku pošljemo na e-naslov (zaradi varnosti s šifrirano pošto).

Pred odvzemom je treba plačati na račun Klinike Golnik strošek diagnostike v višini 95,00 EUR (za hkraten prihod skupine nad vključno 4 osebami priznamo 20 % popusta). Za izdajo predračuna in rezervacijo termina odvzema brisa na e-naslov fro@klinika-golnik.si sporočite naslednje podatke:

•    Ime in priimek

•    Naslov (ulica in kraj)

•    Datum rojstva

•    Številko (mobilnega) telefona

•    E-naslov

•    Želen datum testiranja

•    Davčno številko podjetja (le v primeru, ko je plačnik podjetje)

Na odvzem brisa s seboj prinesite kartico zdravstvenega zavarovanja.

Za odvzem brisa se z vozilom pripeljete do glavnega vhoda bolnišnice na Golniku (pri zapornici ob Pošti pozvonite in poveste, da ste prišli na odvzem brisa). Pri glavnem vhodu v bolnišnico (150 m naprej od zapornice) se registrirate na odvzemnem mestu (zabojnik) in se postavite v vrsto za odvzem brisa (levo od zabojnika).

POZOR! Vljudno prosimo, da ne prihajate pred predvideno uro, ker v primeru velikega števila testirancev nastane zastoj. Na poti proti točki odvzema na območju bolnišnice (od zapornice naprej), se v primeru daljše kolone ustavite oz. razporedite čim bolj levo, da bo desno omogočena vožnja reševalnim vozilom.


Nazaj na seznam