0 Povzetek košarice

Vpiši iskalni niz

Odvzem brisa na COVID-19 - samoplačniško testiranje

V Kliniki Golnik opravljamo tudi samoplačniške odvzeme brisov za potrditev okužbe z virusom SARS-CoV-2. Za odvzem brisa je potrebno predhodno naročilo in plačilo.


Odvzem brisov za testiranje na COVID-19 poteka od ponedeljka do petka v času 7.30-8.00 in 13.00-13.30. Ob sobotah in nedeljah odvzema brisov ne izvajamo.


Rezultat testa je na voljo isti dan kot je oseba testirana. Izvid v slovenskem in angleškem jeziku pošljemo na e-naslov (zaradi varnosti s šifrirano pošto).


Odvzem brisa na COVID-19 - samoplačniško testiranje

Pred odvzemom je treba plačati na račun Klinike Golnik strošek diagnostike v višini 95,00 EUR (za hkraten prihod skupine nad vključno 4 osebami priznamo 20 % popust). Za izdajo predračuna na e-naslov fro@klinika-golnik.si sporočite naslednje podatke:

•    Ime in priimek

•    Naslov (ulica in kraj)

•    Datum rojstva

•    Številko (mobilnega) telefona

•    E-naslov

•    Želen termin testiranja (datum in uro)

•    Davčno številko (v primeru, ko je plačnik podjetje)


Na odvzem brisa s seboj prinesite kartico zdravstvenega zavarovanja.

Za odvzem brisa se z avtom pripeljete do glavnega vhoda bolnišnice na Golniku (pri zapornici ob Pošti pozvonite in poveste, da ste prišli na odvzem brisa). Pri glavnem vhodu v bolnišnico počakate v avtu. Naša ekipa pride iz bolnišnice do vas in vzame bris.

POZOR! Vljudno prosimo, da ne prihajate pred predvideno uro, ker v primeru velikega števila testirancev nastane zastoj. Na poti proti točki odvzema na območju bolnišnice (od zapornice naprej) se v primeru daljše kolone ustavite oz. razporedite čim bolj levo, da bo desno omogočena vožnja reševalnim vozilom.


Nazaj na seznam