0 Povzetek košarice

Vpiši iskalni niz

Odvzem brisa na COVID-19 - samoplačniško testiranje - sledite navodilom!

Odvzem brisa na COVID-19 - samoplačniško testiranje - sledite navodilom!

Za izključitev okužbe z virusom SARS-CoV-2 (COVID-19) po metodi PCR odvzeme brisov opravljamo izključno za poslovne namene in namen preventivnega testiranja športnikov.

V Kliniki Golnik opravljamo tudi samoplačniške odvzeme brisov za potrditev okužbe z virusom SARS-CoV-2. Za odvzem brisa je potrebno predhodno naročilo in plačilo.

Odvzem brisov za testiranje na COVID-19 poteka od ponedeljka do petka v času ob 7.15. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odvzema brisov ne izvajamo. Če želite odvzem brisa naslednji dan, podatke sporočite do 14. ure.

Rezultat testa je na voljo isti dan kot je oseba testirana. Izvid v slovenskem in angleškem jeziku pošljemo na e-naslov (zaradi varnosti s šifrirano pošto).

Pred odvzemom je treba plačati na račun Klinike Golnik strošek diagnostike v višini 85,00 EUR (za hkraten prihod skupine nad vključno 4 osebami priznamo 10 % popusta). Za izdajo predračuna in rezervacijo termina odvzema brisa na e-naslov fro@klinika-golnik.si sporočite naslednje podatke:

•    Ime in priimek

•    Naslov (ulica in kraj)

•    Datum rojstva

•    Številko (mobilnega) telefona

•    E-naslov

•    Želen datum testiranja

•    Davčno številko podjetja (le v primeru, ko je plačnik podjetje)

Na odvzem brisa s seboj prinesite kartico zdravstvenega zavarovanja.

Za odvzem brisa se z vozilom pripeljete do glavnega vhoda bolnišnice na Golniku (pri zapornici ob Pošti pozvonite in poveste, da ste prišli na odvzem brisa). Pri glavnem vhodu v bolnišnico (150 m naprej od zapornice) se registrirate na odvzemnem mestu (zabojnik) in se postavite v vrsto za odvzem brisa (levo od zabojnika).

POZOR! Vljudno prosimo, da ne prihajate pred predvideno uro, ker v primeru velikega števila testirancev nastane zastoj. Na poti proti točki odvzema na območju bolnišnice (od zapornice naprej), se v primeru daljše kolone ustavite oz. razporedite čim bolj levo, da bo desno omogočena vožnja reševalnim vozilom.


Nazaj na seznam