0 Povzetek košarice

Vpiši iskalni niz

Novice


Odvzem brisa na COVID-19 - samoplačniško testiranje

V Kliniki Golnik opravljamo tudi samoplačniške odvzeme brisov za potrditev okužbe z virusom SARS-CoV-2. Za odvzem brisa je potrebno predhodno naročilo in plačilo.

Odvzem brisov za testiranje na COVID-19 poteka od ponedeljka do petka v času 7.30-8.00 in 13.00-13.30. Ob sobotah in nedeljah odvzema brisov ne izvajamo.

Rezultat testa je na voljo isti dan kot je oseba testirana. Izvid v slovenskem in angleškem jeziku pošljemo na e-naslov (zaradi varnosti s šifrirano pošto).

Preberi več

Obvestilo za svojce pacientov

Če je vaš svojec odpeljan z reševalnim vozilom in spremstvom zdravstvenega delavca na pregled ali zdravljenje v Kliniko Golnik, svetujemo, da svojca ne spremljate s svojim prevozom, ker zaradi omejitev obiskov in gibanja obiskovalcev po kliniki spremstvo svojca do bolniškega oddelka ali ambulante ni možno. Hvala za razumevanje.

Preberi več

HVALA DONATORJEM!

Osebje Klinike Golnik se iskreno zahvaljuje podjetjem, ki so v času priprav na epidemijo in tekom nje prispevala denarna sredstva in opremo za čim boljšo oskrbo naših bolnikov ter poskrbela tudi za naše požrtvovalne zaposlene. 

Preberi več

Priporočila za bolnike s sumom na okužbo s korona virusom, ki ste napoteni v Kliniko Golnik

Za pregled v ambulantah Klinike Golnik vedno potrebujete ustrezno napotnico. Če imate telesno temperaturo povišano nad 38 stopinj in imate znake okužbe dihal, vas bo zdravnik primarnega nivoja (vaš osebni zdravnik, zdravnik urgence ali urgentnega centra) najprej povprašal, če ste bili na področjih Evrope in sveta, kjer se virus SARS – CoV 2019 že pojavlja, in če ste bili v stiku z obolelo osebo.

Preberi več