0 Povzetek košarice

Vpiši iskalni niz

Samoplačniki


Poleg storitev javnega zdravstva v Kliniki Golnik opravljamo tudi zdravstvene storitve brez napotnice na različnih področjih, vrhunsko diagnostiko in program preventivnih specialističnih pregledov. Samoplačniško obravnavamo samo odrasle osebe od 18. leta naprej

Na voljo so vam paketni preventivni pregledi ter posamezni pregledi in specialistične preiskave s področij:

  • pulmologije: diagnostika kašlja, težkega dihanja, drugo mnenje o diagnozah, kot so astma ipd., preiskave delovanja pljuč, globinsko slikanje pljuč (CT), preiskave  za diagnostiko pljučnega raka, poklicne bolezni pljuč, redke pljučne bolezni (cistična fibroza, sarkoidoza, intersticijske pljučne bolezni), motnje dihanja med spanjem (diagnostika in zdravljenje);
  • alergologije*: kožni vbodni testi (cvetni prah, hišni prah, piki žuželk, hrana), koprivnica ali urtikarija, drugo mnenje;

*Testiranje na zdravila in provokacijske teste na bolniških oddelkih zaradi možnosti zapletov izvajamo samo prek napotnice.

  • kardiologije: ultrazvok srca, 24-urni EKG (Holter), 24-urno merjenje krvnega tlaka, obremenilno testiranje, ultrazvok vratnih žil. 

Preventivna pregleda:

  • osnovni – specialistični pregled, preiskave krvi in urina, EKG, rentgenska slika pljuč, meritev pljučne funkcije, test alergije in tumorski markerji;
  • celoviti – poleg osnovnega vključuje še ultrazvočni pregled srca, vratnih arterij in trebuha, obremenitveno testiranje in merjenje kostne gostote.

Na prednostni samoplačniški pulmološki alergološki pregled vas lahko v roku enega tedna naročimo pri ustreznem specialistu v Pulmološki in alergološki ambulanti v Kliniki Golnik, za alergološke  preglede pa imamo prednostne termine tudi v naši Pulmološki in alergološki ambulanti v Ljubljani.

Pri samoplačnikih, ki ne govorijo slovensko, je priporočljivo spremstvo tolmača, pri gluhonemih pa je ta obvezen.

Samoplačniške storitve se opravljajo izven rednega ordinacijskega časa ambulant. Seznam storitev je odvisen od kadrovskih in prostorskih zmogljivosti.

Za pregled ali zdravljenje brez napotnice


Plačevanje

Samoplačniško storitev v celoti plačate sami. Na elektronski naslov breznapotnice@klinika-golnik.si nam lahko že v naprej na kratko opišete vaše zdravstvene težave z dihali in vzrok vaše napotitve na prednostni pregled. Pripravili vam bomo ponudbo z okvirno ceno, na dan pregleda pa vam bomo pripravili predračun. Na pregled prinesite kartico zdravstvenega zavarovanja.

Storitev boste plačali po opravljenem pregledu, plačate lahko z gotovino ali s plačilno kartico.

Cenik garsonjere in stanovanj:

Garsonjera, Golnik 112, 19,5 m², stanovanje št. 5, vključen brezplačni internet, TV 25,00 € /noč

Enosobno stanovanje, Golnik 111, 33 m², vključen brezplačni internet, TV, stanovanje št. 3, 30,00 € /noč

Dvosobno stanovanje, Golnik 59, 49,5 m², vključen brezplačni internet, TV 35,00 €/noč

Dodatek za čiščenje in perilo (zaračuna se v primeru samo ene nočitve) 10,00 € 

Cena vključuje vse stroške (elektrika, ogrevanje, TV prispevek, smeti, voda). 

V ceno najema za več dni je dodatek za zaključno čiščenja apartmaja že vključen. Vmesnega čiščenja ne zagotavljamo. Obveznost najemnika je, da vrne apartma v stanju, kot ga je dobil (pomita posoda, odnesene smeti.) Klinika je bolnikom prijazna tudi po udobnosti namestitve. Če prihajate od daleč, vam lahko zagotovimo bivanje v bližini klinike. Rezervacijo uredite pri Majdi Pušavec na e-naslovu majda.pusavec@klinika-golnik.si ali pokličite na številko 04/256 91 19.