Vodja laboratorija
Izr. prof. dr. Korošec Peter, univ. dipl. biol., spec. lab. med. genetike
Telefon: 04 25 69 430 (laboratorij)
Fax: 04 25 69 117
E-mail: peter.korosec@klinika-golnik.si
Izr. prof. dr. Korošec Peter, univ. dipl. biol., spec. lab. med. genetike
Telefon: 04 25 69 430 (laboratorij)
Fax: 04 25 69 117
E-mail: peter.korosec@klinika-golnik.si
Oznaka: OBR 309-026
Veljaven od 1.1.2020
|
Specifični IgE |
F11 |
Ajda |
K87 |
Alfa amilaza komponenta |
M6 |
Alternaria alternata |
W1 |
Ambrozija (pelinolistna žvrklja) |
C6 |
Amoksicilin |
K79 |
Anhidrid ftalne kisline |
P4 |
Anisakis |
F13 |
Arašidi |
M3 |
Aspergillus fumigatus |
F92 |
Banana |
F95 |
Breskev |
M5 |
Candida albicans |
C7 |
Cefaklor |
T23 |
Cipresa |
M2 |
Cladosporium herbarum |
I3 |
Čebela (strup) |
F48 |
Čebula |
F47 |
Česen |
D2 |
Dermatophagoides farinae (moknata pršica) |
D1 |
Dermatophagoides pteronyssinus (hišna pršica) |
K78 |
Etilenoksid |
K80 |
Formaldehid / Formalin |
F79 |
Gluten |
F89 |
Gorčica |
F27 |
Goveje meso |
C73 |
Humani inzulin |
K75 |
Izocianat TDI |
F49 |
Jabolko |
F44 |
Jagode |
F1 |
Jajčni beljak |
F75 |
Jajčni rumenjak |
F93 |
Kakav |
F78 |
Kazein |
F84 |
Kivi |
C8 |
Klorheksidin |
E3 |
Konj, prhljaj |
F31 |
Korenje |
F8 |
Koruza |
F2 |
Kravje mleko |
F35 |
Krompir |
F83 |
Kurje (piščančje) meso |
F45 |
Kvas |
F76 |
Laktalbumin alfa |
F77 |
Laktoglobulin beta |
F333 |
Laneno seme |
K82 |
Lateks |
F17 |
Lešnik |
F258 |
Lignji |
F329 |
Lubenica |
E1 |
Mačji epitelij in prhljaj |
M227 |
Malassezia spp |
FP2 |
Mešanica morskih sadežev: polenovka, kozica, klapavica, tuna, atlantski losos |
GP1 |
Mešanica pelodov trav: pasja trava, trstikasta bilnica, ljuljka, travniški mačji rep, travniška latovka |
EX72 |
Mešanica perja ptičev iz kletk: papiga skobčevka, kanarček, majhne dolgorepe papige, papiga, ščinkavec |
MP1 |
Mešanica plesni: Penicillium notatum, Cladosporium herbarum, Aspergillus fumigatus, Candida albicans, Alternaria tenuis |
PAX5 |
Mešanica poklicnih alergenov: izocianat TDI, HDI, MDI, anhidrid ftalne kisline |
C260 |
Morfij |
E6 |
Morski prašiček epitelij |
M4 |
Mucor racemosus |
RO214 |
MUXF3 |
T3 |
Navadna breza |
W19 |
Navadna krišina |
T4 |
Navadna leska |
I71 |
Navadni komar |
W6 |
Navadni pelin (Artemisia vulgaris) |
O215 |
nGal-alpha-1,3-Gal (Tiroglobulin) |
G208 |
nPhl p 4 (komponenta trav. mačji rep) |
I204 |
Obad |
T9 |
Oljka |
F316 |
Oljna repica |
F256 |
Orehi |
I3 |
Osa (strup) |
F307 |
Oslič |
F218 |
Paprika |
F25 |
Paradižnik |
E5 |
Pasji prhljaj |
C1 |
Penicilin G |
C2 |
Penicilin V |
M1 |
Penicillium notatum |
F86 |
Peteršilj |
E87 |
Podganji serumski, epitelijski in urinski proteini |
I77 |
poljska osa |
F33 |
Pomaranča |
F204 |
Postrv |
F4 |
Pšenica |
M70 |
Pytirosporum orbiculare |
F24 |
Rakci (kozice) |
A45 |
rApi m 1 (fosfolipaza PLA-A2, rekombinantna čebela) |
I217 |
rApi m 10 (čebela komponenta) |
A46 |
rApi m 2 (čebela, hialuronidaza) |
I215 |
rApi m 3 (čebela, komponenta) |
I216 |
rApi m 5 (čebela, komponenta) |
F422 |
rAra h 1 (rekombinantni arašidi) |
F423 |
rAra h 2 (arašidi, shrambna beljakovina) |
F424 |
rAra h 3 (arašidi, shrambna beljakovina) |
F352 |
rAra h 8 (PR-10, arašidi) |
F427 |
rAra h 9 (LTP, arašidi) |
M220 |
rAsp f3 (Aspergillus fumigatus, komponenta) |
M221 |
rAsp f4 (Aspergillus fumigatus, komponenta) |
T215 |
rBet v1 PR-10, navadna breza |
T216 |
rBet v2 Profilin, navadna breza |
F439 |
rCor a 14 (rekombinantni lešnik) |
F425 |
rCor a 8 (LTP, lešnik) |
F440 |
rCor a 9 (rekombinantni lešnik) |
D202 |
rDer p 1 (rekombinantna pršica) |
D203 |
rDer p 2 (rekombinantna pršica) |
D205 |
rDer p 10 (pršica, tropomiozin) |
D209 |
rDer p 23 (rekombinantna pršica) |
K215 |
rHev b 1 (lateks) |
K217 |
rHev b 3 (lateks) |
K218 |
rHev b 5 (lateks) |
K220 |
rHev b 6.02 (lateks) |
F442 |
rJug r 3 (LTP, oreh) |
F416 |
rOmega-5 gliadin, pšenična moka |
G213 |
rPhl p 1, rPhl p 5b (komponenta trav. mačji rep) |
G206 |
rPhl p 2 (komponenta trav. mačji rep) |
G210 |
rPhl p 7 (komponenta trav. mačji rep) |
I210 |
rPol d 5 (komponenta polistes) |
F420 |
rPru p 3 (breskev, LTP) |
I211 |
rVes v 1 (rekombinantna osa) |
I209 |
rVes v 5 (rekombinantna osa) |
F5 |
Rž |
K83 |
Seme bombaževca |
O70 |
Semenska tekočina |
F10 |
Sezam |
F14 |
Soja |
I75 |
Sršen (strup) |
M80 |
Stafilokokni enterotoksin A |
M81 |
Stafilokokni enterotoksin B |
C202 |
Sukcinilholin |
F26 |
Svinjsko meso |
I6 |
Ščurek |
RC208 |
Tetanusni toksoid |
G6 |
Travniški mačji rep |
F351 |
Tropomiozin |
F40 |
Tuna |
FX70 |
Začimbe I: pehtran, timijan, majaron, luštrek |
FX71 |
Začimbe II: kumina, pravi muškatovec, kardamom, klinčki |
FX72 |
Začimbe III: bazilika, navadni koromač, ingver, janež |
F85 |
Zelena |
I70 |
Mravlja |
E82 |
Kunčji epitelij |
|
Specifični IgG |
M3 |
Aspergillus fumigatus |
M5 |
Candida albicans |
K75 |
Izocianat TDI |
GE91 |
Mešanica seruma, perja in iztrebkov goloba |
GE92 |
Mešanica seruma, perja in iztrebkov papige |
GM22 |
Micropolyspora faeni |
E201 |
Perje kanarčka |
E85 |
Perje kokoši |
GM23 |
Thermoactynomices vulgaris |
Gmx6 |
Mešanica plesni (Penicillium chrysogenum, Cladosporium herbarum, Mucor racemosus, Alternaria alternata) |
Pax5 |
Mešanica poklicnih alergenov (TDI, MDI, HDI, Anhidrid ftalne kisline) |
Ep71 |
Mešanica perja (račje, piščančje, gosje, puranje) |